Profiterol yorumları




Profiterol Hakkında 52 Yorum Yapılmıştır



nesrin
27.12.2014
iki kez denedim sonuç aynı hiç kabarmıyor hata nerede anlamadım

sude
02.10.2014
en güzeli marketlerde satılan hazır kutudan almak hiçbir problem olmuyor tadıda gayet nefis oluyor

ozlem
04.07.2014
bu ne ya pisirilcekmi pisirilmiycekmi hic yazilmamis

meryem aksaray
06.06.2014
Merhaba ben yaptım ama kabarmadi tadi da hos olmadi. Yumurta kokusu yoktu ama lezzetli olmdi. Beğenmedim doğrusu . Malzemeler bosa gidiyo ://

belma
02.04.2014
ici ciy kaliyor diyenler icini doldururken o pismyyemis hamur kalintilarini alin ciy ve yumurta kokusunun sebebi o icteki yumusak hamurdur ;)

sudelam
13.03.2014
gercekten harika bir tarif 2 defe yaptim tam kivaminda oldu.yiyenler bayldi.tarif icin cok tesekkurler.

gülcan
23.02.2014
herkes beni dinlesin...
profiterol ustası benim...

zeynep
22.02.2014
emeğinize için teşşekürler..

Turgut
22.02.2014
hafif bir tatlı bana göre

Azrammm
01.02.2014
Tarifinizi harfi harfine uyguladım ama şu anki durumum içler acısı karşımda krep gibi incecik ve içi vıcık vıcık bi hamur var:(unu iyice karıştırdım ve soğutup yumurtaları tek tek kırdım 45 dk hiç kapağını açmadım fırının ama yanlış nerde anlamadım

Güneş
21.07.2013
benim kremam sizin gösterdiğiniz gibi katı olmadı hatta sıvı bie diyebilirim bu normal mi? yanii donar mı sonradan

ymk44
17.07.2013
bu tatlı nasıl yapılıyor

Büşra
12.07.2013
Ben yaptım bu tarifi çok güzel oldu herkese tavsiye ederim

hulya
11.07.2013
Hayallerimin tatlisi

burak
07.07.2013
canım çok çekti bende yapacam

...
06.07.2013
yeni yaptım güzel oldu

melike erdoğmuş
29.06.2013
gerçekten çok güzel oldu tarif için teşekkürlerr

Cemre
29.06.2013
gerçekten çok güzel oldu bayıldım içi çiğ kalıyor diyen hanım :eğer elinle yuvarlıyorsan olmaz kaşıkla alıp top haline getireceksin :D

sultan
27.06.2013
biz sürekli yapıyoruz süper oluyor

Ayşe
11.06.2013
ben de yapıyorum fakat içi çiğ kalıyor birkaç kez denedim sürekli çiğ oldu bir daha yapmamaya karar verdim

Gamze
11.06.2013
ben yaptım sizin tarifinize göre ama içi pişmemiş ve kabarmadı ve çöpe gitti

seher
05.06.2013
ben yapıyorum ama ıcı cıg kalıyor pısmesı gerekmıyormu acaba

emire sökmen
04.06.2013
iyi çok güzel harika 3

gülcan
27.05.2013
vallahi benim yaptığım pastanedekilere benzermi hic süper vallahi

sevilay
17.05.2013
çok güzel oluyor sürekli bu tarifi yapıyorumhazır paketlerden bile çok güzel bereketli ve güzel kabarıyor tavsiye ederim

ayse
10.05.2013
şimdi deneyeceğiz de yanlız içine kremşanti koysak olmamı

devamını yazmamış buyrun ben söyleyeyim
04.05.2013
devamını yazmamış buyrun ben söyleyeyim. yapışkan bir hamur elde etikten sonra fırın kabını yaglayıp top top yapıp fırına veriyoruz fazla kızartmayın .kızardıktan sonra ortadan ikjiye kesin içine kremasını koyun kıremasının tarifi:2,5 litre süt ve blmm unuttum :D

pelin
03.05.2013
tarif eksik ilk defa yapanlar iç krema ve doldurma asamasını bilmeyebilir ama paylasım ve emek için tskler..

SONEFKAR
30.04.2013
YAPTIM ÇOK GÜZEL OLDU

süheyla baysal
27.04.2013
süper bi tarif ustasıyım yorucu ama yemesi şahane

seval
25.04.2013
yaptım güzel oldu ama hamurun altı fazla kızardığı için biraz acayip bir tat verdi.

Şeyda
25.04.2013
Önerdiğiniz bu profiterol tarifi kaç kişilik acaba?

Editör Mesajı :
3 veya 4

ebru
24.04.2013
bu harika bisey :p

isim vermiyen
23.04.2013
keşke videolu olsaydı

gizem
21.04.2013
kaç kişilik bu tarif .?

çiğdem
13.04.2013
güzel bir pasta ve tadıda güzel ama çok yumurta gidiyor

abdullah
10.04.2013
bunun öğrenci versiyonu yok mu?

derya
01.04.2013
güzel bir tatlı inşallah benimkide güzel olur

hatice
30.03.2013
yapıcam ama işallah tutar

Arzu
29.03.2013
1 Yumurta koysak olur mu?

usta
25.03.2013
üç yuurtayıda katıp yapıyorum kokmuyoo asıl maharette bu sanırım:)

yemek tarifi
22.03.2013
krema koyu oluyor , süt oranını artırmak gerek , kötü yumurta kokusunu gidermek için çok ince limon kabuğu rendesi ayrıca bayat yumurta kokar taze olmasına özen göstermek gerek ,

seda
20.03.2013
harika oldu... gerçekten çok beğendm... yorucu ama sonucu da güzel

melisa
16.03.2013
ben tatlıyı yaptım çok güzel oldu sizde deneyin.

hatice
13.03.2013
yumurta kokmasın diye 1 tane kırsak olurmu bide nasıl pişircez

meryem
09.03.2013
ben muhallebisine yumurta eklemiyorum ve çok leziz oluyor yumurta kokusu da olmuyor muhallebiye 1 yemek kaşığı nişasta eklerseniz daha leziz oluyor ...

emine
24.02.2013
güzel oluyor ama neden yumurta kokusu oluyor tarif deki gibi yaptım ama yumurta koktu

Admin
28.01.2013
Yalancı Profiterol hakkında siz ne düşünüyorsunuz. Lütfen düşüncelerinizi bizimle ve diğer kullanıcılar ile paylaşın, Yalancı Profiterol konusunu geliştirmemize ve en doğru bilgileri sunmamıza yardımcı olun.

Admin
28.01.2013
Kakaolu Profiterol hakkında siz ne düşünüyorsunuz. Lütfen düşüncelerinizi bizimle ve diğer kullanıcılar ile paylaşın, Kakaolu Profiterol konusunu geliştirmemize ve en doğru bilgileri sunmamıza yardımcı olun.

Admin
28.01.2013
Kolay Profiterol hakkında siz ne düşünüyorsunuz. Lütfen düşüncelerinizi bizimle ve diğer kullanıcılar ile paylaşın, Kolay Profiterol konusunu geliştirmemize ve en doğru bilgileri sunmamıza yardımcı olun.
1 | 2 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

Profiterol, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Ekim - 2017