Profiterol gerçekten de oldukça lezzetli bir tatlı, ancak bozulma süresi ve saklama koşulları hakkında dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Evde yaptığınız taze profiterolü buzdolabında sadece 1-2 gün içinde tüketmek zorunda kalmak, özellikle de misafirler için hazırlıyorsanız, biraz stresli olabilir. Dondurulmuş profiterolün kalitesinin dondurulmadan sonra düşebileceği gerçeği de aklımı kurcalıyor. Peki, dondurulmuş profiterolü hazırlarken, onu hava ile temastan kaçınmak için nasıl bir yöntem izliyorsunuz? Ayrıca, profiterol yaparken hijyen konusuna dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz; sizce bu süreçte en kritik nokta hangisi?
Profiterol gerçekten de oldukça lezzetli bir tatlı, ancak bozulma süresi ve saklama koşulları hakkında dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Evde yaptığınız taze profiterolü buzdolabında sadece 1-2 gün içinde tüketmek zorunda kalmak, özellikle de misafirler için hazırlıyorsanız, biraz stresli olabilir. Dondurulmuş profiterolün kalitesinin dondurulmadan sonra düşebileceği gerçeği de aklımı kurcalıyor. Peki, dondurulmuş profiterolü hazırlarken, onu hava ile temastan kaçınmak için nasıl bir yöntem izliyorsunuz? Ayrıca, profiterol yaparken hijyen konusuna dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz; sizce bu süreçte en kritik nokta hangisi?
Cevap yaz