Krem şantili profiterol tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle hamurunun kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek faydalı oldu. Peki, fırından çıktıktan sonra üzerine havlu koymanın hamurun yumuşamasını önleyeceğini biliyor muydunuz? Bu ipucu gerçekten önemli. Ayrıca, krem şanti yerine vanilyalı krema veya dondurma kullanarak tatlıya farklı bir lezzet katılabileceğini duymak da ilginç. Sizce hangi meyvelerle süslemek en iyisi olur? Bu tatlıyı denedikten sonra misafirlerimden nasıl bir geri dönüş alacağım merak ediyorum!
Krem şantili profiterol tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle hamurunun kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek faydalı oldu. Peki, fırından çıktıktan sonra üzerine havlu koymanın hamurun yumuşamasını önleyeceğini biliyor muydunuz? Bu ipucu gerçekten önemli. Ayrıca, krem şanti yerine vanilyalı krema veya dondurma kullanarak tatlıya farklı bir lezzet katılabileceğini duymak da ilginç. Sizce hangi meyvelerle süslemek en iyisi olur? Bu tatlıyı denedikten sonra misafirlerimden nasıl bir geri dönüş alacağım merak ediyorum!
Cevap yaz